Ιωάννινα: 20-05-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου, στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Γεώργιου Πραμαντιώτη με τον Πρόεδρο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κο. Δημήτριο Πάνου.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκε η πρόταση του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» για την παροχή εκπτώσεων στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου αποδέχτηκε την πρόταση αυτή και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ως ότου ρυθμιστούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες, θα ξεκινήσει η δράση αυτή.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και τα καταστήματα του Δήμου μας, γιατί στην δύσκολη αυτή συγκυρία τόσο για τον εμπορικό κόσμο όσο και για τα μέλη των ΚΑΠΗ, που κατά πλειοψηφία είναι συνταξιούχοι, με τον αυξημένο πληθωρισμό και την ανατίμηση των προϊόντων, η υλοποίηση της πρότασης αυτής θα συνδράμει και θα είναι μια μικρή ανακούφιση.

Τέτοιες δράσεις και συνέργειες στην δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι απαραίτητες και χρήσιμες για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και μια ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

 

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.