Ιωάννινα: 18-03-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια προστασίας πρόληψης από φυσικά φαινόμενα ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ πραγματοποίησε με επιτυχία σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου, διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Παιδικούς Σταθμούς».

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησε, όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και του ΚΔΑΠμεΑ  του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Μέριμνα» του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Πάνου και ο Αντιπρόεδρος κος Τσίμαρης Ιωάννης του Νομικού Προσώπου «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στον σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν την αναγκαιότητα της πρόληψης και προστασίας σε περιπτώσεις σεισμού καθώς και την αναγκαιότητα της ανάπτυξης αντισεισμικής συμπεριφοράς όλων μας.

Κεντρική ομιλήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η κα. Ασημίνα Κούρου Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης- Ενημέρωσης του ΟΑΣΠ η οποία προσέφερε πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για το πώς διαχειριζόμαστε μέσα από σχέδια έκτακτης ανάγκης ένα φυσικό φαινόμενο όπως ο σεισμός, τονίζοντας παράλληλα ότι η λέξη κλειδί σ’αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχραιμία.

 

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.