Ιωάννινα: 12-05-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος Μωυσής Ελισάφ, συναντήθηκε στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κο. Δημήτριο Πάνου, τον Αντιπρόεδρο κο. Τσίμαρη Ιωάννη και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Τσέκα Γεωργία και κο. Σκούρτη Δημήτριο.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Κοινωνική Πολιτική, τους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, την χρηματοδότηση του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ενώ ταυτόχρονα τέθηκαν τα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και αφορούν την ίδρυση νέων δομών, όπως η ίδρυση Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας, την ίδρυση νέων βρεφικών τμημάτων και την ίδρυση δεύτερου ΚΗΦΗ.

Επίσης συζητήθηκε η δημιουργία νέων δομών που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ, όπως το Κέντρο Δημιουργικής Φροντίδας (ΚΔΗΦ), την Κινητή Μονάδα για ασθενείς με άνοια και Κέντρα Ημέρας που αφορούν άτομα με άνοια και παιδιά με αυτισμό.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του από την λειτουργία των δομών και από την Κεντρική Υπηρεσία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», τονίζοντας ότι η Κοινωνική Πολιτική βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια δημιουργίας νέων δομών για την ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αμέριστη στήριξη, κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν την λειτουργία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».

 

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.