Δελτία Τύπου | ΟΚΠΑΠΑ - Δήμου Ιωαννιτών

Select Page

Δελτία Τύπου

Πρόσκληση για λογιστική επίβλεψη – υποστήριξη του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος

Ο Οργανισμός μας ενδιαφέρεται να σας αναθέσει την «Λογιστική επίβλεψη – υποστήριξη του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος για το έτος 2019 και έκδοση των Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσης 2019 και υποβολή φορολογίας εισοδήματος χρήσης έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» Δήμου Ιωαννιτών»,

Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. «Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της μοριοδότησης των εγγραφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς»

Ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα της μοριοδότησης των εγγραφών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς….

Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. «Έναρξη Εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ»

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕ.Α) του Δήμου Ιωαννιτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και τις 28 Ιουνίου του 2019.

Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. «Επίσκεψη των ΚΑΠΗ στην Κωνσταντινούπολη»

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής  «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου και προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ψυχαγωγίας και αναψυχής της Τρίτης Ηλικίας διοργάνωσε εκδρομή για τα μέλη των ΚΑΠΗ στην Κωνσταντινούπολη.

Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: «Θεατρικές δράσεις του ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. για μικρούς & μεγάλους»

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» σε συνεργασία με τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει».

Loading

Media





Follow Us

Social Media

Νοιάζομαι
Σύνδεση
Συνδεθείτε, ή κάντε αίτηση εγγραφής στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.