Δελτία Τύπου | ΟΚΠΑΠΑ - Δήμου Ιωαννιτών

Select Page

Δελτία Τύπου

Πρόσκληση για παροχή υπ. πολιτικών και διαδικασιών για συμμόρφωση στις προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Πρόσκληση για παροχή υπ. πολιτικών και διαδικασιών για συμμόρφωση στις προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

2η Πρόσκληση για κατάθεση προσφορών για παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας για τους υπαλλήλους ΟΚΠΑΠΑ

2η πρόσκληση – Ο Οργανισμός μας ενδιαφέρεται να σας αναθέσει την «παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας για τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών».

Πρόσκληση για προμήθεια υλικών για την επιδιόρθωση της στέγης στον 4ο Παιδικό Σταθμό ΟΚΠΑΠΑ

Ο Οργανισμός μας ενδιαφέρεται να σας αναθέσει την «προμήθεια υλικών για την επιδιόρθωση της στέγης στον 4ο Βρεφ/κο Σταθμό του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών»

Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: «Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α»

O Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί τους ωφελούμενους – κατόχους voucher που επιθυμούν να δηλώσουν θέση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του Δήμου Ιωαννιτών

Απάντηση Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε ευχαριστήρια επιστολή

Με αφορμή μιας ευχαριστήριας επιστολής από μητέρα που το παιδί της φοιτούσε σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής ευχαριστεί

Πρόσκληση για κατάθεση προσφορών για παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας για τους υπαλλήλους ΟΚΠΑΠΑ

Ο Οργανισμός μας ενδιαφέρεται να σας αναθέσει την «παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας για τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών».

Loading

Media

Follow Us

Social Media

Νοιάζομαι
Σύνδεση
Συνδεθείτε, ή κάντε αίτηση εγγραφής στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.