Ιωάννινα: 18/07/2019

Απάντηση σε ευχαριστήρια επιστολή

Με αφορμή μιας ευχαριστήριας επιστολής από μητέρα που το παιδί της φοιτούσε σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής ευχαριστεί από καρδιάς την συγκεκριμένη μητέρα αλλά και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Κύριο μέλημα μας είναι να υπάρχει ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον  μέσα στους χώρους των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, ώστε μέσα σ’ αυτό να ξεδιπλώνονται όλα τα χαρίσματα των παιδιών καθώς και το προσωπικό μας να λειτουργεί με αγάπη και υπευθυνότητα για όλα τα παιδιά.

Η επιστολή αυτή μας δίνει επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. για το έργο που επιτελούν.

Ευχαριστούμε τη μητέρα, για τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, την ευχαριστούμε για τη συγκίνηση που μας προσέφερε απλόχερα και ανεπιτήδευτα. Τέτοιες συμπεριφορές δίνουν κουράγιο και ενθαρρύνουν τους εκπαιδευτικούς να υπομένουν και να επιμένουν. Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε.

Σας παραθέτουμε την επιστολή

 

Καλημέρα ,

 

Το παιδί μου είχε την τύχη και την ευλογία να βρίσκεται εδώ και δυο χρόνια στον ΧΧΧ Βρεφονηπιακό Σταθμό Ιωαννίνων .

Η φοίτηση της εκεί μόνο θετικά αποτελέσματα είχε και αυτό οφείλεται στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του συγκεκριμένου σταθμού καθώς και στην Διευθύντρια του .

Το παιδί δεν δυσανασχέτησε ούτε μια μέρα να πάει στο σχολείο και αυτό για μας ήταν πολύ σημαντικό !

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί , πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους γιατί η συγκεκριμένη δομή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποια άλλη.

Πόσα ευχαριστώ αξίζουν στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί … για όλα αυτά που καθημερινά προσφέρουν ; Πόσα ευχαριστώ αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους που άνοιξαν την αγκαλιά τους και απλόχερα μοίρασαν όμορφες στιγμές στο παιδί; Πόσα ευχαριστώ μπορούμε να πούμε που παρόλες τις δυσκολίες που σίγουρα αντιμετώπισαν , δεν «χάλασαν» το όμορφο και ζεστό κλίμα που υπάρχει εκεί;

Ήταν όλοι τους εκεί για μία αγκαλιά …

Ήταν εκεί για να νιώσει το παιδί όμορφα ..

Ήταν εκεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες του παιδιού και να το οδηγήσουν σε σωστά μονοπάτια !

Ήταν όλοι τους εκεί … κάθε μέρα … κάθε στιγμή …

Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε ..

Σας ευχαριστώ για όσα προσφέρατε ..

Σας ευχαριστώ για τον τρόπο και την μέθοδο που χρησιμοποιείτε…

Σας ευχαριστώ …

Συγχαρητήρια για όσα κάνατε !

Συγχαρητήρια για όσα έμαθε κοντά σας το παιδί!

Συγχαρητήρια γιατί πραγματικά η δουλειά σας είναι σπουδαία !

Συγχαρητήρια …

Παρακαλώ να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι του ΟΚΠΑΠΑ και να συγχαρούν τον ΧΧΧ Βρεφονηπιακό Σταθμό Ιωαννίνων .

Με εκτίμηση ,

 

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

 

 

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.